Bijzondere Stapelgekte vazen bij Heinen Delfts Blauw

Bijzondere Stapelgekte vazen bij Heinen Delfts Blauw
De meest vrolijke en unieke Stapelbare tulpenvazen zijn vanaf nu beschikbaar bij jou in de buurt. Shop ze online via Heinen Delfts Blauw, of ga langs een winkel en stel je eigen unieke vaas samen.

De meest vrolijke en unieke Stapelbare tulpenvazen zijn vanaf nu beschikbaar bij jou in de buurt. Shop ze online via Heinen Delfts Blauw, of ga langs een winkel en stel je eigen unieke vaas samen. De mogelijkheden zijn eindeloos en álles is toegestaan. Voor welke combinatie ga jij?

Stapelgekte vazen bij Heinen Delfts Blauw

Als je het hebt over Delfts blauw, dan horen de meeste mensen Heinen daar niet direct bij. Toch is het al decennialang hét bedrijf van de familie Heinen. Een merk dat jarenlang vooral werd gezien als oubollig, of iets wat altijd bij opa en oma in de kast staat. Maar niets is minder waar, want dit merk is de afgelopen jaren heel hard aan het bouwen aan een totaal nieuwe presentatie. Producten met een bijzonder en oud verhaal, maar dan wel in een super modern jasje. De nieuwste aanwinst: de Stapelgekte collectie, geïnspireerd op de al bestaande driedelige tulpenvazen. 

Die driedelige tulpenvazen zijn niet zomaar vazen met de bekende tuitjes, ze zijn al jarenlang het icoonbeeld van Delfts blauw. In de meeste gevallen worden ze ook daadwerkelijk gebruikt voor tulpen, maar je kunt er natuurlij het hele jaar door prachtige bloemen in zetten. Combineer het met mooie kleuren die erbij passen en de vaas zal de bloemen echt tot hun recht laten komen. 

Kies een Stapelgekte vaas samenstelling die bij jou past

Binnen de Stapelgekte collectie zijn er allerlei soorten vazen gemaakt. Het idee? Je hebt een driedelige tulpenvaas en die ga je vervolgens husselen met andere vazen. Daardoor kun je niet alleen patronen combineren, maar ook kleuren. Mat, glanzend, kleurrijk of juist rustig, alles kan. De lijn wordt steeds verder uitgebreid, dus als je even niet oplet staan er al weer nieuwe soorten op de website van Heinen Delfts Blauw! De vazen zijn er in zowel mannelijke als vrouwelijke tinten en dus ook fantastisch om als cadeau te geven. Als je er eenmaal 1 hebt, kun je nog verder gaan samenstellen met nieuwe varianten. Daardoor kun je toch steeds weer een nieuw soort vaas gaan maken, die helemaal bij jou gaat passen! 

En niet te vergeten, ideaal om hiermee de seizoenen ook af te wisselen. Voor de winter kun je bijvoorbeeld meer koele kleuren gebruiken, terwijl je in de zomer felle kleuren pakt. Of je gaat ze combineren, want de drie onderdelen kun je dus onderling met elkaar wisselen. Afhankelijk van je stemming kun je er een vaas bij maken. Op de website hebben ze al een aantal hele verschillende samenstellingen gemaakt. Dan kun je vast zien wat er allemaal mogelijk is! Mocht je nou al een driedelige tulpenvaas hebben, dan is het natuurlijk perfect om die te gebruiken voor de nieuwe samenstellingen. 

Mocht je het nou moeilijk vinden om te kiezen: geen zorgen. Ze hebben ook voorgebouwde exemplaren die je als geheel kunt bestellen. Ideaal om mee te beginnen en daarna je eigen elementen erin te verwisselen. Klik hieronder op de afbeelding om te zien wat welke varianten er allemaal zijn en stel vandaag nog jouw eigen unieke Stapelgekte vaas samen.

 

stapelgekte vazen

Stapelgekte vazen bestellen bij Heinen Delfts Blauw

Ben jij ook toe aan mooie nieuwe vazen voor in huis, of zoek je een mooi cadeau om aan iemand anders te geven? Dan is dit precies wat je zoekt. Ze hebben ze in allerlei soorten en kleuren en je kunt zelfs vazen kiezen waar handgeschilderde elementen in zit. Eentje is zelfs gemaakt door directeur Jorrit Heinen himself. Hij maakte eerder al de Waterval collectie, waar nu dus ook enkele tulpenvazen op gebaseerd zijn. Maar je hebt dus ook de matte gekleurde vazen uit de Klei collectie of bijvoorbeeld Made lief.

De webshop van Heinen is super professioneel en vooral heel gebruiksvriendelijk. Mag ook wel, want ze hebben ruim 10 winkels in alleen al Nederland! Ze hebben overigens ook een internationale website, dus ik verwacht dat ook daar de komende jaren nog een flinke groei in zal plaatsvinden. Gaaf om te zien en vooral ook om die eerste omslag die ze aan het maken zijn ook in huis te halen. De Stapelgekte collectie is namelijk een van de eerste die écht totaal anders is dan de klassieke producten. Je zou zelfs een roze vaas in huis kunnen hebben en eigenlijk helemaal niet beseffen dat het van Heinen Delfts Blauw is. Dat is toch wel heel leuk. Het valt niet meer op als zodanig, terwijl het wel weer de klassieke vorm van een tulpenvaas heeft. Perfect voor als je dus wel van Hollandse kunst houdt, maar niet oubollig wil zijn!

Je kunt ze allemaal bekijken op de collectiepagina van Stapelgekte, op de webshop van Heinen Delfts Blauw. Bekijk alle bijzondere producten en kies jouw favoriet!

Meer inspiratie

Hou je van onze inspiratie? Dan hebben we nog veel meer verhalen voor je!