Meisje met de parel tot leven gebracht in vaas

Meisje met de parel tot leven gebracht in vaas
Uniek Nederlands concept met het Meisje met de parel dat nu in 3D vaas beschikbaar is.

Dit is echt een heel gaaf iets als je van kunst houdt. Heinen Delfts Blauw heeft namelijk een uniek Nederlands ontwerp gemaakt van het beroemde kunstwerk Meisje met de parel. Als je fan bent van bijzondere ontwerpen, dan is dit een vaas die je zeker in je interieur wil hebben. We laten je vandaag zien wat er zo gaaf is aan deze vaas!

Vaas Meisje met de parel van schilderij naar 3D-ontwerp

Een mooie vaas heeft een verhaal. Een statement in je huis waar je altijd mee op kan vallen. Deze vaas met het Meisje met de parel is namelijk voor het eerst echt tot leven gebracht. Alsof je het schilderij in het leven hebt gezet en er ineens omheen kan lopen.

Want heb jij er wel eens over nagedacht hoe het meisje met de parel er van de zij- en achterkant uit ziet? Dat heeft Heinen Delfts Blauw nu tot realiteit gebracht. Deze buste vaas is uniek voor Nederland en ontworpen in Putten. Dat maakt het toch nog wel extra bijzonder!

Iconische buste vaas voor grote bloemen

Deze unieke en bijzondere vaas is niet alleen prachtig. Door de grote gaten kunnen de bloemen mooi wijds vallen. Perfect voor bijvoorbeeld weidebloemen of veldboeketten. Eigenlijk is dat ook wel nodig, want deze vaas verdient een waardige bloemenset.

Meisje met de parel Vermeer mét oorbel

Los van het uiterlijk van deze opvallende vaas is er nog iets heel bijzonders. Deze vaas heeft namelijk een écht oorbel. Op die manier voelt het nog meer echt en alsof ze tot leven komt.

De Delfts blauwe schilderingen zijn dit keer natuurlijk en stijlvol gehouden, zodat het niet all over hetzelfde is. Ze zijn gegaan voor een klassieke uitstraling en hebben haar op deze manier echt eer aan gedaan. Het is een subtiele handtekening van dit mooie bedrijf. En een dikke aanrader om in jouw woonkamer te zetten!

💎
Sommige kunsthistorici denken dat de parel een erotische connotatie kan hebben, terwijl anderen het zien als een symbool van rijkdom en status. Wat de betekenis ook is, de parel voegt een vleugje mysterie en elegantie toe aan het schilderij.
Meer inspiratie

Hou je van onze inspiratie? Dan hebben we nog veel meer verhalen voor je!