7x Unieke & gepersonaliseerde huwelijks cadeaus

7x Unieke & gepersonaliseerde huwelijks cadeaus
De meest bijzondere cadeaus om te geven op een bruiloft hebben we voor je op een rijtje gezet. Succes gegarandeerd, want deze cadeaus zou je zelf ook wel willen krijgen.

Op zoek naar een bijzonder huwelijks cadeau waarmee je echt indruk maakt? Dan moet je de met de hand gemaakte trouwborden eens zien. Deze zijn altijd uniek (want, handgemaakt), maar ze hebben ook echt een eigen verhaal. Je heeft hier iets mee waarmee je blijvend indruk maakt én het is iets wat het paar ook echt mee kan blijven nemen.

Wel even beter dan een bon voor een weekendje weg of een avondje uit eten. Ook leuk, maar als je een bijzonder cadeau wil geven, dan zijn deze gepersonaliseerde huwelijkscadeaus echt geweldig.

gepersonaliseerd huwelijkscadeau

#1 Huwelijks cadeau: maatwerk trouwbord

We beginnen meteen met de absolute winnaar in deze lijst: de gepersonaliseerde trouwborden van Heinen Delfts Blauw. Ze zijn helemaal naar eigen smaak samen te stellen, maar de meesterschilders en vormgevers van het bedrijf helpen je natuurlijk graag door een eigen ontwerp aan te leveren.

#2 Gepersonaliseerde cadeaus

Denk aan items zoals gegraveerde glazen, gepersonaliseerde kussens met de trouwdatum, of een op maat gemaakt kunstwerk met hun namen en huwelijksdatum. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het wel.

Maar het persoonlijk met een boodschap die typisch bij jullie past.

#3 Ervaringen

Geef een ervaring cadeau, zoals een romantisch weekendje weg, een diner bij een chique restaurant, een spa-dag of zelfs een ballonvaart. Dit creëert blijvende herinneringen.

Bovendien is het de beste manier om even bij te komen van een bruiloft, want dan komt er ook enorm veel op je af!

#4 Samengestelde cadeauset

Stel een cadeauset samen met hun favoriete items, zoals een fles wijn, luxe chocolaatjes, en een kaarsenset. Voeg een persoonlijke touch toe door de set aan te passen aan hun smaak.

Maak het iets waarvan je zeker weet dat ze er allebei gek op zijn. Zo voorkom je ook dat het voelt als een kerstpakket met allemaal dingen waar je net niks aan hebt.

#5 Fotoboek of -album

Verzamel foto's van belangrijke momenten in hun relatie en stel een fotoboek samen. Het is een geweldige manier om herinneringen vast te leggen en te delen. Super leuk om dit cadeau te geven als vriendengroep waarin je alle leuke herinneringen van vroeger in kan vastleggen.

#6 Kookcursus of culinaire ervaring

Als het paar van koken houdt, overweeg dan het geven van een kookcursus of een culinaire ervaring, zoals een wijnproeverij of een kookworkshop.

Of misschien is het juist nog wel leuker om dit cadeau te geven als je weet dat ze niet bepaald van het koken zijn, want dat helpt toch echt bij een beter huwelijk 😉

#7 Financieel geschenk

Help het paar een goede start te maken door bij te dragen aan hun huwelijksreisfonds, het betalen van een deel van de huwelijkskosten, of door een financiële bijdrage in een gezamenlijke spaarrekening.

Meer inspiratie

Hou je van onze inspiratie? Dan hebben we nog veel meer verhalen voor je!