Geniet van de zomer met tweepersoons hangmatten

Geniet van de zomer met tweepersoons hangmatten
Languit liggen in een hangmat terwijl er een heerlijk avondzonnetje je huid verwarmt. Je ziet het vaak in films, maar ook in Nederland is een tweepersoons hangmat perfect om van te genieten.

Languit liggen in een hangmat terwijl er een heerlijk avondzonnetje je huid verwarmt. Je ziet het vaak in films, maar ook in Nederland is een tweepersoons hangmat perfect om van te genieten. Goed voor je spieren om lekker te ontspannen terwijl je ondertussen rustgevend heen en weer wordt geschommeld. De perfecte plek om tot rust te komen. Wil jij graag je tuin aankleden met een mooie hangmat en extra genieten van de zomer? Bekijk dan snel onze hangmatten en tuin accessoires! 

Een hangmat in een standaard of ophangen

Een hangmat in je tuin is heerlijk om te chillen. Als je na een drukke dag thuis komt is er niets relaxter dan lekker in je hangmat even bij te komen van de beslommeringen van die dag. Heb je een tuin met voldoende bomen die sterk genoeg zijn en dicht bij elkaar staan, dan zou je daar een hangmat tussen kunnen plaatsen. Je hebt dan in principe enkel een touw nodig om de hangmat goed aan de boom te bevestigen. Zorg wel dat het touw niet naar beneden kan zakken. Heb je geen bomen in je tuin dan kun je het best kiezen voor een standaard. Je bent dan wel iets meer kwijt maar het grote voordeel is natuurlijk wel dat je hem gemakkelijk kan verplaatsen. Ook ideaal als je bijvoorbeeld graag naar de stacaravan gaat en even een weekendje wil genieten.

Je hangmat het meest optimaal ophangen

Als je een hangmat tussen 2 bomen wil hangen dan zal je hem moeten hangen op ongeveer 180 cm boven de grond. Zorg er dan ook voor dat beide ophangpunten op ongeveer de gelijke hoogte hangen. Wees er ook op voorbereid dat de hangmat na verloop van tijd iets kan gaan uitrekken. Vanaf de grond zal hij dan op een hoogte van ongeveer 40 á 50 cm komen. Uiteraard zal de hangmat je gewicht moeten kunnen dragen. Omdat je regelmatig beweegt in een hangmat en er dus extra druk komt op de ophangpunten moet je dus goed kijken of de boom dus echt stevig genoeg is om dat gewicht aan te kunnen. Met een hangmatstandaard hoeft je enkel de hangmat te bevestigen aan de ophangpunten en kun je gelijk genieten van het heen en weer schommelen.

Samen genieten in een tweepersoons hangmat

De meeste mensen kiezen voor een eenpersoons hangmat, maar die weten nog niet de voordelen van een tweepersoons hangmat. Deze is zo heerlijk ruim dat je natuurlijk er met z’n tweeën in kan relaxen maar het is ook zo heerlijk om daar in je uppie in te liggen. Zo kan je daar zeer fijn diagonaal in liggen terwijl je alle ruimte hebt. Maar wil je er lekker samen in liggen en tegen elkaar aankruipen dan is deze ook ruim en stevig genoeg om 2 personen te dragen.

Een hangstoel voor elke ruimte

De woontrend van nu is zeker een hangstoel. Doordat hij weinig ruimte inneemt kun je hem gemak overal plaatsen. Zo misstaat hij zeker niet in je woonkamer en kun je je er heerlijk in nestelen met een goed boek en een kop thee. In je tuin is het een echte eyecatcher en zul je merken als vrienden op bezoek komen dat de hangstoel al snel bezet is door één van hen. De hangstoel kun je gemakkelijk ophangen aan een standaard. Je kunt dan kiezen voor een houten standaard als je een landelijke uitstraling wilt maar je kunt ook kiezen voor een metalen standaard die dan een meer industriële uitstraling heeft. Let er wel op bij het kiezen van een standaard of hij ook je gewicht kan dragen.

Shop jouw nieuwe hangmat

Ben jij ook zo enthousiast geworden en wil je straks ook relaxen in de zon? Kijk dan snel op hangmatwereld.nl. Zij kunnen je geweldig adviseren en de keuze die zij hebben is enorm. Of kom je hangmat of hangstoel gewoon bij ze uitproberen. Waar wacht je nog op? Tijd om te genieten!

Meer inspiratie

Hou je van onze inspiratie? Dan hebben we nog veel meer verhalen voor je!