Ontdek Maashof, het lekkerste wellness hotel in Limburg

Ontdek Maashof, het lekkerste wellness hotel in Limburg
Zin om heerlijk te ontspannen en er écht even helemaal uit te zijn? Dan moet je het wellness hotel Maashof in Limburg eens ervaren. Dit moderne hotel laat je mooiste dromen uitkomen.

Zin om heerlijk te ontspannen en er écht even helemaal uit te zijn? Dan moet je het wellness hotel Maashof in Limburg eens ervaren. Dit moderne hotel laat je mooiste dromen uitkomen. En misschien ook nog wel even langer dromen. Want hier kun je in alle tijd en rust je gedachten de vrije loop laten. Samen met je partner, of misschien wel gewoon in je eentje. Even helemaal niets.

Overnachten bij Maashof betekent ondergedompeld worden in wellness, ontspanning, luxe en gastvrijheid. En als ondernemer weet ik als geen ander hoe hectisch het leven kan zijn. En trouwens, ook zonder te ondernemen ervaren we allemaal wel druk van bijvoorbeeld social media. We zijn gewend om altijd maar aan te staan en continue bezig te zijn met het online leven. Gelukkig is dit wellness hotel in Limburg er helemaal op gericht om weer tot jezelf te komen. Zonder prikkels van buitenaf.

Maak het feestelijk met het toverland arrangement

Wil je meer dan alleen lekker ontspannen en ben je toe aan een feestelijk randje aan je dag? Dan is het Toverland arrangement echt iets voor jou. Perfect als je zelf wel van een attractiepark houdt, maar natuurlijk nog beter wanneer je met je kinderen of gezin op pad gaat. Voor iedereen is er wat te beleven en vanaf nu kun je het nog beter maken. Met het Toverland arrangement kun je de hele dag helemaal los in het park, om daarna heerlijk voldaan terug te gaan naar het hotel. De perfecte combinatie!

Toverland is geschikt voor zowel kleine kinderen als jongvolwassenen en heeft voor ieder wat wils. Zo zijn er avontuurlijke achtbanen voor de waaghalzen, maar natuurlijk ook kleine attracties voor de kleintjes. En niets is zo lekker als na een drukke dag vol prikkels helemaal tot rust te komen in een wellness hotel. Lekker zwemmen, genieten van een massage of gezellig bijkletsen bij het restaurant. Zo maak je van een uitje een weekendje weg en het zal je verbazen hoeveel rust dat geeft. Geloof mij, dan slaap je pas écht als een roosje. 

Boek nu een weekend en trakteer jezelf

Of je nu wil genieten van een weekend wellness of een gaaf attractiepark met het Toverland arrangement, bij Maashof zijn er nog meer leuke activiteiten om te doen. Bijvoorbeeld op pad gaan met de e-choppers. Super leuk om met vrienden of familie te doen. Verken de stad, klets lekker bij en geniet van mooie uitzichten. Het perfecte uitje als je de stad wil ontdekken, maar geen zin hebt om veel te lopen of met het openbaar vervoer te gaan. Bovendien is het nog veel gezelliger, want je kunt met zijn tweeën op een chopper.

Doe jezelf een plezier en ga lekker genieten van een heerlijk weekendje weg in Limburg! Zelf ga ik met regelmaat een weekendje weg. Het liefst naar het buitenland, maar eerlijk gezegd voelt Limburg ook echt even als een totaal andere plek. Bovendien is de stad echt waanzinnig mooi, dus heel fijn om dat te kunnen combineren op deze manier!

Meer inspiratie

Hou je van onze inspiratie? Dan hebben we nog veel meer verhalen voor je!