Stijlvolle panterprint vazen zelf samenstellen [2024]

Stijlvolle panterprint vazen zelf samenstellen [2024]
Je eigen vaas samenstellen, volledig naar jouw smaak. Dat is vanaf nu mogelijk! De panterprint is namelijk terug van weggeweest en is op een hele stijlvolle manier in je interieur te integreren. Dat hebben ze bij Heinen Delfts Blauw gedaan met de Stapelgekte collectie.

Je eigen vaas samenstellen, volledig naar jouw smaak. Dat is vanaf nu mogelijk! De panterprint is namelijk terug van weggeweest en is op een hele stijlvolle manier in je interieur te integreren. Dat hebben ze bij Heinen Delfts Blauw gedaan met de Stapelgekte collectie. Hierbij is het mogelijk om je eigen tulpenvaas samen te stellen. Er zijn meer dan 400 onderdelen, dus je kunt helemaal losgaan met alle kleuren en prints. De nieuwste toevoeging is met panterprint. En daar worden we wel heel blij van. Super leuk te combineren met een effen kleur zoals in de afbeelding hierboven, maar we zien ook samenstellingen voorbij komen waar we zelf dan weer niet op zouden komen. Nu is het aan jou, wat wordt jouw favoriete combinatie?

Stel zelf je unieke panterprint vaas samen

Met de Stapelgekte configurator kun je de drie elementen van de tulpenvaas zelf kiezen. En ze maken het qua keuze niet per se makkelijk, want er zijn heel veel kleuren en stijlen om uit te kiezen. Klik op onderstaande afbeelding om direct naar de Stapelgekte configurator te gaan. Vervolgens zijn er drie elementen van de tulpenvaas die je kunt kiezen. De top, het middenstuk en de onderkant. Bij alledrie de onderdelen kun je een panterprint kiezen, maar je kunt het ook mixen en matchen zoals op de foto. 

Ben je een echte fan van panterprint? Dan kun je de gehele vaas in panterprint bestellen! Als tip geven we dan wel mee om juist voor 1 kleur bloem te gaan, want anders kan het geheel wel erg onrustig worden. Tenzij je natuurlijk houdt van glitter & glamour, want dan is het super leuk om hem volledig in panterstijl te doen! 

panterprint vaas

Stel je eigen unieke panterprint vaas samen

Het leuke van deze vaas is dat je hem helemaal naar je eigen smaak kunt samenstellen. Panterprint is namelijk allang niet meer alleen geschikt voor kleding of voor de wat goedkopere stijlen. Sterker nog, het is tegenwoordig juist heel stijlvol zolang je het op een goede manier combineert. En dat is precies het leuke van de Stapelgekte collectie, want je kunt de vaas nu helemaal naar jouw smaak combineren. Als je bijvoorbeeld voor een roze tussenstuk gaat, dan zul je zien dat de vaas ineens geschikt is voor de lente en het voorjaar. Maar vervang je het roze voor bijvoorbeeld zwart en een gouden top? Dan heb je ineens een panterprint vaas die uitstekend geschikt is voor de meer donkere maanden. Ben je overigens bang voor keuzestress? Geen zorgen. Ze zijn zo vrij geweest om ook vooraf samengestelde tulpenvazen te maken voor je. Weet je meteen wat er in is en wat gegarandeerd goed in je interieur staat!

Meer inspiratie

Hou je van onze inspiratie? Dan hebben we nog veel meer verhalen voor je!