Sluiten

Categorieën

Filters
  Joy in Living - Dinsdag 20 September 2022

  Indrukwekkend glas schilderij met Afrikaanse vrouw

  Schilderijen zijn niet weg te denken uit de Nederlandse huishoudens, maar de stijlen zijn heel erg veranderd. Met een leuk klein schilderijtje kom je er vaak al niet meer, want we worden steeds meer gewend aan alle bijzondere en felle kleuren die onder andere in kunstwerken terugkomen. We doen daar zelf graag nog een schepje bovenop met onze collectie glazen schilderijen. We begonnen ooit met een klein aantal waarvan de meesten gericht waren op de natuur. Denk aan glas schilderijen met leeuwen of olifanten, maar de laatste jaren is daar nog veel meer bijgekomen. Eén van die categorieën is op dit moment heel populair, en dat zijn de glazen schilderijen met een vrouw. In dit artikel nemen we je mee in de trends en populaire iconen van dit moment. Dan kun je zien wat het best bij jullie past. Belangrijk overigens: zorg dat je weet welke afmetingen het glazen schilderij mag hebben. Dan kun je gericht zoeken. Of even contact opnemen met ons, we helpen je graag bij het vinden van de perfecte match!

  Glazen schilderij met vrouw is de opkomende trend

  Preutsheid kan achterwege worden gelaten, een glazen schilderij met een vrouw is wat iedereen nu het liefst in huis wil hebben. En terecht ook, want hoewel het misschien niet meteen zo klinkt, is het wel enorm stijlvol en classy. Een vrouw staat voor kracht en toch de zachtheid. Liefdevol en zorgzaam, maar ook mysterieus. Hoewel we een vrouw op heel veel verschillende manieren op een glazen schilderij hadden kunnen vereeuwigen, hebben we dat gedaan op een klassieke manier. We hebben onder andere zwart wit schilderijen, kleurrijke Afrikaanse vrouwen, maar ook vrouwen die juist heel mystiek zijn afgebeeld. Je kent waarschijnlijk wel dat idee dat wanneer je iemand aankijkt, diegene dwars door je ziel kijkt? Dat gevoel hebben deze schilderijen heel erg. Door de kleuren en de verschillende lagen wordt er namelijk diepte gecreëerd en dat maakt het zo bijzonder. Maar het is wel iets wat je zelf moet ervaren! 

  Eerder zagen we al de trend met de 3D metalen schilderijen. Deze gaat daarop verder. Met het metaal wordt er namelijk letterlijk een extra dimensie toegevoegd. Door losse delen te lassen op de plaat komt het object helemaal tot leven. Dat is een heel gaaf effect wanneer je bijvoorbeeld een schilderij hebt van een vliegtuig. Als je goed kijkt, dan lijkt het net of het zo je huis in gevlogen komt. Talking about vakantieherinneringen ophalen. Maar we hebben nog tientallen andere thema's waar je uit kunt kiezen. Kies iets wat staat voor jou en/of je geliefde en vereeuwig dat op die manier met een vast plekje in je huis. Omdat het nog relatief nieuw is, hebben nog maar weinig mensen in Nederland zo'n schilderij. En daar kun jij dan weer je voordeel mee doen. Het maakt je niet alleen uniek, maar door het combineren met je bestaande interieur, wordt het echt een prachtig samenspel van alle meubels. Wij zijn in ieder geval verslaafd aan alle verschillende soorten schilderijen met dieren. Het is bijna eng hoe echt ze zijn namelijk! 

  Afrikaanse vrouw op glas schilderij voor extra kleur in huis

  Dat de Afrikaanse cultuur kleurrijk is weten we, maar toch is het lastig om je daar echt een beeld bij te vormen. Of misschien heb je juist familie of vrienden daar en weet je hoe het is. Dan is dit de perfecte manier om die cultuur weer in je eigen huis te krijgen. Het glazen schilderij met Afrikaanse vrouw is echt een iconisch beeld dat prachtig tot leven komt in een kleurrijke woning. Ideaal om bijvoorbeeld aan een muur te hangen die je al hebt geschilderd in een kleur en waar nog wat aanvulling op mag komen. Het leuke van een glas schilderij is namelijk dat de afbeelding een soort 3D-effect krijgt. De kleuren komen extra sterk naar voren en daardoor krijgt het schilderij echt een extra dimensie. Je zal zien dat wanneer je er langs loopt, je bijna het idee krijgt dat het schilderij beweegt. Lijkt nu misschien niet voor te stellen, maar neem van ons aan: iedere klant is verbaasd wanneer het glas schilderij net hangt. Toch wel weer het mooie van ons vak! 

  Glas schilderij van vrouw maakt het interieur compleet

  Een vrouw maakt het huis compleet en af. Een vrouw maakt het gezellig, knus, warm en bovenal vrouwelijk. Dat kan helpen als je juist een heel mannelijk huis hebt met veel rechte objecten en koele kleuren. Maar een glazen schilderij met een vrouw kan ook helpen om juist de kleur die je al in een woning hebt nog wat verder te versterken. We hebben een glas schilderij met een Afrikaanse vrouw, maar we hebben hem ook in het zwart wit. Afhankelijk van je huidige interieurstijl zou je daar het beste een keus in kunnen maken. Kom je er niet helemaal uit of wil je graag ons advies daarin? Voel je vrij om ons foto's te sturen van jouw interieur, zodat we je kunnen helpen bij het vinden van het perfecte schilderij voor bij jou aan de muur. Samen vinden we de perfecte match voor in jouw huis!

  PS: klik op de afbeeldingen om direct naar het betreffende product te gaan, of bekijk onze complete collectie glazen schilderijen.

  Nieuws & updates

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »