10x thuiskantoor om van te dromen

10x thuiskantoor om van te dromen
Thuiswerken is niet altijd prettig met al die afleiding, maar we hebben een lijst voor je die laat zien hoe mooi het kan zijn om thuis te werken in je eigen thuiskantoor.

Thuiswerken is niet altijd prettig met al die afleiding, maar we hebben een lijst voor je die laat zien hoe mooi het kan zijn om thuis te werken in je eigen thuiskantoor.

Thuiskantoor in de tuin. Moet je voorstellen dat je lekker buiten kunt zitten in het zonnetje, maar dan met alle gemakken om te kunnen werken. Denk aan goed internet, een goede stoel, een fijn bureau en natuurlijk lekkere koffie. Een klein woonkamertje, maar dan in je tuin. Voorzien van lekker veel licht, elektra en uiteraard stromend water. Bij voorkeur zelfs nog een eigen toilet. Het zal je verbazen, maar tegenwoordig zijn er dus thuiskantoren voor in de tuin. En is het verbazingwekkend hoe luxe deze zijn ingericht. Benieuwd naar de opties? We hebben ze voor je verzameld! 

Thuiskantoor in de tuin

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Heerlijk vanuit je eigen thuiskantoortje in de tuin werken aan dat grote project. Vind je het fijn om op afstand te werken, of om juist lekker de rust op te zoeken? Dan is het een goed idee om te investeren in je thuiskantoor in de tuin. Je bent de hele dag omringd door de natuur en misschien wel wat dieren en kan echt optimaal concentreren. Zonder ook maar iets in te moeten leveren op de luxe die je van kantoor bent gewend. Helemaal jouw eigen plekje, op jouw voorwaarden. Wij vinden het persoonlijk heerlijk om lekker thuis te werken. We kunnen dan makkelijk brainstormen of juist de diepte ingaan op een bepaald onderdeel of project. Zo ook deze mooie webshop bijvoorbeeld. Maar als online marketeers is het makkelijk om vanuit huis te werken en alles te doen. Van de social marketing advertising tot sales en alles wat erbij hoort. 

Het is de luxe van dit tijdperk dat we de mogelijkheid hebben om te werken waar we willen. Maar dat het vanaf nu mogelijk is om dankzij zo'n unit vanuit je tuin te kunnen werken, dat is toch wel echt een nieuw level van rijkdom. Wij zijn mega enthousiast en om die reden delen we graag onze favorieten met je. 

Waarom thuiswerken in de tuin

Dankzij de crisissen in de wereld is het thuiswerken steeds meer de norm geworden. Enkele grote bedrijven zijn er zelfs achter gekomen dat het hebben van een groot kantoor helemaal geen meerwaarde biedt. Zij hebben ervoor gekozen om iedereen voortaan volledig thuis te laten werken. Het heeft absoluut voordelen, maar laten we ook even stilstaan bij de nadelen. Het betekent namelijk dat je minder contact hebt met collega's en dat het daardoor ook soms best wel eenzaam kan zijn. Je mist toch veel verhalen, grapjes en andere persoonlijke dingen. Ben je lekker introvert? Dan ga je waarschijnlijk juist heel erg goed op de rust en houd je het het liefst op dezelfde manier. 

Het hebben van een thuiskantoor in de tuin is in ieder geval een uitstekend idee als je er de ruimte voor hebt. Het is in allerlei maten beschikbaar en het is te vergelijken met een portable huis. Het is namelijk een losse unit die je volledig naar eigen wensen kunt samenstellen. Heb je dat gedaan en weet je wat je wil? Dan kun je hem bestellen en wordt het volledig voor jou op maat gemaakt. Geen zorgen, uiteraard helpen wij je bij het uitdenken van het concept. Het meest mooie voordeel is dat je voortaan heerlijk tussen het groen kunt werken, maar dan wel van alle gemakken voorzien. Je hoeft niet bang te zijn voor afleiding, maar kunt echt in volle teugen genieten van de ruimte en de rust. 

De thuiskantoren zijn voorzien van veel glas, waardoor het altijd lekker licht is. Is het juist heel warm? Dan wil je natuurlijk de zon zoveel mogelijk buiten houden door de ramen te weren. Ook dat is allemaal mogelijk, zodat jij je optimaal kunt richten op je werk. 

Thuiskantoor voor buiten bestellen

Wil jij ook graag meer genieten van de rust? Omdat je op jezelf werkt, onderneemt of misschien heb je wel een baan waarbij het fijn zou zijn om wat meer thuis te kunnen zijn. Het zorgt ervoor dat je meer met je familie kunt zijn, dat je je heerlijk kunt terugtrekken in je eigen bubbel en bovenal: beter je werk kunt doen. Want uiteindelijk is dat natuurlijk waar ze écht voor zijn gemaakt. Werken op een manier die bij jou past en waar jij het best uit de verf komt. Benieuwd naar de mogelijkheden en welke afmetingen het best passen voor jouw tuin? Neem dan contact op en vraag vrijblijvend een offerte! En wie weet werk jij binnenkort heerlijk vanuit je thuiskantoor in de tuin.

Meer inspiratie

Hou je van onze inspiratie? Dan hebben we nog veel meer verhalen voor je!